100% Piuma

Categories: ,

100% Piuma e linjës Piuma është një jastëk tradicional i mbushur me 100% pendë të butë pate dhe pupël që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Falë përbërjes së tij, ajo siguron një mbështetje të butë për qafën, shpatullat dhe kokën tuaj gjatë gjithë natës.

57.00

Description

Në zemër të jastëkut

  1. Mbulesa

    Mbulesa e pambukut me origjinë bimore me vetitë e saj higroskopike, antistatike dhe ajrosese është e butë në prekje dhe e rehatshme dhe favorizon djersitjen e mirë të lëkurës, për t’ju dhënë një pushim vërtet freskues.

  2. Brendësia

    Materiali nga brenda, në sajë të përbërjes kimike dhe fizike, ka aftësinë të mbajë një mikroklimë të qëndrueshme për trupin. Në fakt, ajo mund të mbajë një sasi të madhe të ajrit brenda saj dhe kështu të mbajë temperaturën e trupit konstante.

Piuma Layer

Additional information