,

Ergo Tre Electrical

Lartësia
Mbulesa
Niveli i rehatisë
  • Ergo Tre Electrical

    Baza e rregullueshme Ergo Tre e krijuar nga Magniflex përbëhet nga një strukturë prej ahu argjendi dhe pllaka me formë ergonomike që ndihmojnë në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen. Falë njësisë së kontrollit elektrik, ky version i bazës së rregullueshme ju lejon të rregulloni lartësinë e pjesës së sipërme dhe të poshtme të trupit veç e veç.