,

Virtuoso Mallow Standard

Lartësia
Mbulesa

Viscose Satin

Niveli i rehatisë
,

Virtuoso Mallow Max

Lartësia
Mbulesa

Viscose Satin

Niveli i rehatisë
  • Virtuoso Mallow Standard

    Virtuoso Mallow Standard i linjës Virtuoso është një jastëk tradicional i zbukuruar me një mbulesë të stilit të lartë Viscose Saten. Mbulesa mallow ofron një ndjesi të jashtëzakonshme të mirëqenies për qafën dhe shpatullat tuaja.

  • Virtuoso Mallow Max

    Virtuoso Mallow Maxi i linjës Virtuoso është një jastëk tradicional që është edhe më i gjatë dhe më i rehatshëm se modelet e tjera dhe zbukurohet nga mbulesa Viscose Saten. Mbulesa mallow ofron një ndjesi të jashtëzakonshme të mirëqenies për qafën dhe shpatullat tuaja

    164.00

Linja që e bën luksin një virtyt

Jastëkët Virtuozo, të zbukuruar me një zambak elegant, simboli i Qytetit të Firences, përmbajnë materiale të çmuara dhe fibra unike natyrore të cilat garantojnë një pushim të përsosur.

Materiale elegant për çdo natë të javës.

Mbulesa në pëlhurë prej fije mëndafshi kombinon vetitë e viskozës, e cila është tepër e butë dhe e butë në prekje, me cilësitë e satenit, një material me shkëlqim dhe elegant. Së bashku, ata kanë një aftësi të shkëlqyeshme për të shpërndarë djersën, duke e bërë jastëkun jashtëzakonisht të frymëmarrjes. Puplat e buta dhe të lehta të patës kanë kapacitet të shkëlqyeshëm termik. Shtresa me ekstrakte të mallow siguron një mbështetje të butë dhe të rehatshme.