,

Cotton Deluxe Standard

Lartësia
Mbulesa

Organic Cotton

Niveli i rehatisë
,

Cotton Deluxe Maxi

Lartësia
Mbulesa

Organic Cotton

Niveli i rehatisë
,

Cotton Deluxe Wave

Lartësia
Mbulesa

Organic Cotton

Niveli i rehatisë
 • Cotton Deluxe Standard

  Cotton Deluxe Standard i linjës Toscana, me formën e tij tradicionale, është prodhuar duke përdorur fibra natyrore për të siguruar relaksim maksimal në qafë dhe shpatulla, dhe me një sy të kujdesshëm për mjedisin. Certifikimi GOTS i lëshuar nga Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor është provë se pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë organike dhe të bëra me një respekt të thellë për njeriun dhe mjedisin.

  132.00
 • Cotton Deluxe Maxi

  Cotton Deluxe Maxi i linjës Toscana është një jastëk edhe më i gjatë i krijuar për ata që duan të ndihen komod në shtrat gjatë gjithë natës, duke pushuar në kontakt me natyrën. Certifikimi GOTS i lëshuar nga Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor është provë që pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë organike dhe janë bërë me një respekt të thellë për njeriun dhe mjedisin.

 • Cotton Deluxe Wave

  Cotton Deluxe Wave  e linjës Toscana është prodhuar duke përdorur fibra natyrore për të siguruar relaksim maksimal në qafë dhe shpatulla, dhe me një sy të kujdesshëm për mjedisin. Lartësia e saj e dyfishtë ofron dy lloje opsionesh pushimi. Certifikimi GOTS i lëshuar nga Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor është provë se pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë organike dhe të bëra me një respekt të thellë për njeriun dhe mjedisin.

Materialet natyrore të tokës sonë

Pjesa e brendshme e dyshekut përmban Geomemory e cila është e pasuruar me ekstrakte të Aloe Vera dhe Soy të kombinuara me mbështetjen e Memoform. Përveç kësaj, kjo pëlhurë organike stimulon funksionet natyrore të trupit duke ekuilibruar bioritin tuaj. Mbulesa është e certifikuar nga GOTS nga Instituti për Çertifikimin Etik dhe Mjedisor, i cili vërteton që pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë bërë nga materiale organike, në respekt të plotë për njeriun dhe mjedisin.

Teknologji për një pushim të mirë gjatë natës

Frymëmarrja e këtyre jastëkëve siguron një nivel të lartë freski dhe lehtësie duke lejuar që ajri të rrjedhë vazhdimisht brenda tyre.