,

Relaxan Medicare Saponeta

Lartësia
Mbulesa
Niveli i rehatisë
,

Baby

Lartësia
Mbulesa
Niveli i rehatisë
 • Relaxan Medicare Saponeta

  Jasteku Memorex Saponeta, ofron nje mbeshtetje anatomike per qafen dhe shpatullat, duke u pershtatur me formen S natyralisht.Eshtë një jastëk tradicional i mbushur me 100% Memoform që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Falë përbërjes së tij, ajo siguron mbështetje të butë për qafën, shpatullat dhe kokën tuaj gjatë gjithë natës.

   

  61.00
 • Baby

  Kujdesi për detajet e produkteve Magniflex, kur bëhet fjalë për të siguruar një përvojë superiore të gjumit, kombinohen në jastëkun Baby, i cili është krijuar për të siguruar ninullën e përsosur për të vegjlit tuaj kur ata flenë. Brendësia në Memoform ofron një ndjesi të këndshme lehtësie dhe mbështetjen e duhur.

  50.00

Rehati e pakrahasueshme

Shtresa në Memoform siguron mbështetje të diferencuar për kokën, qafën dhe shpatullat, duke siguruar një ndjesi të këndshme lehtësie dhe rehati në kokë.

Frymëmarrja e garantuar

Struktura e veçantë në formën e ajrit, e cila është shumë e frymëmarrjes falë rrjedhës së ajrit të vazhdueshëm brenda jastëkut, garanton një nivel të lartë të freskisë dhe frymëmarrjes.