,

100% Piuma

Lartësia
Mbulesa

100% Pambuk

Niveli i rehatisë
,

Piumino d’oca

Lartësia
Mbulesa

100% Pambuk

Niveli i rehatisë
  • 100% Piuma

    100% Piuma e linjës Piuma është një jastëk tradicional i mbushur me 100% pendë të butë pate dhe pupël që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Falë përbërjes së tij, ajo siguron një mbështetje të butë për qafën, shpatullat dhe kokën tuaj gjatë gjithë natës.

    57.00
  • Piumino d’oca

    Piumino d’oca i linjës Piuma është një jastëk tradicional i mbushur me pendë të butë pate dhe pupël që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Ai siguron një mbështetje ultra-të butë për qafën, shpatullat dhe kokën gjatë gjithë natës.

    120.00

Materiale aq të ëmbla sa një përkëdhelje

Pendë patë dhe poshtë falë përbërjes së tyre mbajnë një mikro-klimë konstante, duke monitoruar temperaturën e trupit dhe duke e lënë lëkurën të lirë për të marrë frymë. Mbushja në fibra Rolloboules me vetitë e saj hipoalergjike shpërndan në mënyrë të përsosur nxehtësinë. Mbulesa në pambuk 100% siguron një ndjesi të këndshme freskie për një frymëmarrje maksimale.