,

MagniProtect Standard in Memory Antiviral

Lartësia
Mbulesa

MagniProtect

Niveli i rehatisë
,

MagniProtect Wave in Memory Antiviral

Lartësia
Mbulesa

MagniProtect

Niveli i rehatisë
  • MagniProtect Standard in Memory Antiviral

    Një jastëk me formë tradicionale me Memoform në brendësi i krijuar për të siguruar rehati maksimale për qafën dhe shpatullat. Rreshtimi ekskluziv MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

  • MagniProtect Wave in Memory Antiviral

    Një jastëk me një formë ergonomike, me dy valë dhe asimetrike, model për të mbështetur qafën dhe për të shtrirë tendinat e shpatullave. Rreshtimi ekskluziv MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

Teknologji antivirale

Pëlhura ekskluzive MagniProtect që përmban teknologjinë e fshikëzave dhe argjendit pengon rritjen dhe qëndrueshmërinë e viruseve dhe baktereve. Struktura e frymëmarrjes siguron një nivel të lartë freskie dhe frymëmarrjeje, falë qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit, madje edhe brenda jastëkut.

Shtresa në Memoform siguron mbështetje të diferencuar në kokë, qafë dhe shpatulla, për një rehati të jashtëzakonshme dhe superiore. Memoform është një material anatomik që është më i ndjeshëm ndaj presionit sesa i ndjeshëm ndaj temperaturës, i cili ju siguron një komoditet të pakrahasueshëm.