,

Virtuoso 12

Lartësia

30 cm

Mbulesa

Viscose Satin

Niveli i rehatisë

Mesatarisht i butë

4,055.0010,673.00
  • Virtuoso 12

    Virtuozo 12 i koleksionit Virtuoso thjesht ka të gjitha tiparet më të mira që mund të ketë një dyshek. Dysheku është bërë nga materiale të imëta, pëlhura elegante dhe fibra natyrore unike. Shtresat e brendshme me dendësi të lartë sigurojnë një komoditet ekskluziv dhe një mbështetje mesatare. Dyshek me lartësi 30 cm.

    4,055.0010,673.00

Materiale të çmuara për një pushim të pakrahasuar

Vëmendja më e madhe për detajet që i kushtohen prodhimit të dyshekëve Virtuozo shprehet veçanërisht me përdorimin e mençur të materialeve të tij.

Virtuoz duke filluar nga fibra

Dyshekët Virtuozo kanë një anë dimri, me mbushje në lesh kashmiri, flokë deveje, lesh merino dhe qime kali, së bashku me një verë të përbërë nga liri, pambuku, qime kali dhe mëndafshi. Ky kombinim i materialeve dhe fibrave gjithmonë e bëjnë dyshekun perfekt.

Teknologji për një komoditet të ëndërruar

Brenda shtresës, kombinimet e Malva, Memoform HD, Eliosoft Breeze dhe Elioform Breeze, garantojnë një komoditet përqafues, por të fortë. Përpunimi i frymëmarrjes me mbështetje të diferencuar, i përbërë nga vrima vertikale, promovon një frymëmarrje më të lartë dhe në të njëjtën kohë mbështet pikat e kompresimit më të theksuara.