,

Cotton Caresse Dual 10

Lartësia

25 cm

Mbulesa

Organic Cotton

Niveli i rehatisë

Mesatarisht i fortë

1,096.002,886.00
  • Cotton Caresse Dual 10

    Cotton Caresse Dual 10 i koleksionit Toscana u dedikohet atyre që kërkojnë relaksim ndërsa janë gjithashtu të respektueshëm për mjedisin. Një rehati krejt natyrale falë materialeve të përdorura për prodhimin e këtij dysheku për një mbështetje mesatare në lartësi 25 cm. Certifikimi GOTS i lëshuar nga Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor është provë që pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë bërë nga materiale organike, në respekt të plotë për njeriun dhe mjedisin.

    1,096.002,886.00

Një pushim eko-miqësor

Bilanci midis teknologjisë dhe natyrës dhe harmonia e përsosur për gjumë optimal. Koleksioni Toscana u krijua për të siguruar një komoditet të pashoq me natyrën në mendje për një komoditet eko-miqësor gjatë kohës që flini.

Elemente në harmoni të përsosur

Përdorimi i materialeve natyrore i siguron linjës Toscana veti relativisht relaksuese.

Geomemory e pasuruar me ekstrakte Aloe Vera ose Soy, ndihmon në rigjenerimin e trupit ndërsa jeni në gjumë, ndërsa vajrat thelbësorë që përmban Ecogreen janë aleatë të çmuar për të siguruar një relaksim total brenda natës. Mbulesa prej pambuku organik është e freskët dhe e këndshme në prekje dhe është e çertifikuar nga GOTS për sa i përket njeriut dhe mjedisit.

Nivele të ndryshme komoditeti për çiftet

Dyshekët e linjës Toscana sigurojnë një gjumë optimal, madje edhe për dy persona që ndajnë shtratin. Me teknologjinë Dual Core, secili partner mund të zgjedhë nivelin e komoditetit që i përshtatet më mirë nevojave të tyre individuale.