,

MagniProtect 8

Lartësia

21 cm

Mbulesa

MagniProtect

Niveli i rehatisë

Mesatarisht i fortë

506.001,332.00
  • MagniProtect 8

    Dyshek ekskluziv me pëlhurë MagniProtect që siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve gjatë gjithë natës.

    506.001,332.00

Teknologjia nuk ndalet kurrë

Veprimi masazhues i këtij dysheku siguron mbështetjen e duhur për çdo pjesë të trupit, duke mbështetur veçmas kyçet e këmbëve, këmbët, belin, shpinën, qafën dhe kokën. Për një masazh rinovues që zgjat gjithë natën.