,

Magnigel Dual 9 Firm

Lartësia

23 cm

Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë

I fortë/ Mesatarisht i fortë

726.002,269.00
  • Magnigel Dual 9 Firm

    Dysheku New Magnigel Dual 9 i koleksionit Magnigel ofron një ndjesi të pashembullt të freskisë, në sajë të shkumës inovative Magnigel Foam, e cila favorizon qarkullimin e ajrit dhe mban një mikroklimë konstante midis trupit dhe dyshekut. Përveç kësaj, falë teknologjisë Dual Core, siguron komoditetin e përsosur për çiftin që ka nevoja të ndryshme kur bëhet fjalë për llojin e mbështetjes që i nevojitet për trupin e tyre. Rehati e jashtëzakonshme dhe mbështetje mesatare në 23 cm lartësi.

    726.002,269.00

Komoditeti është në mikroklimë

Një linjë që ofron të gjitha përfitimet që keni ëndërruar gjithmonë: lehtësi, freski dhe mbështetje. Të flesh në një dyshek Magnigel është një kënaqësi delikate, e cila kënaq trupin tënd dhe të relakson mendjen.

Relaksimi është edhe më i lehtë

Shkuma Magnigel është një material inovativ, i përbërë nga një xhel shumë i frymëmarrjes dhe fleksibël që i jep dyshekut freski dhe butësi. Falë kombinimit të këtij materiali me Memoform, përshtatet lehtësisht me formën e trupit tuaj dhe me kombinimin e shtresave të brendshme në Eliosoft ose Elioform, këto dyshekë janë një oaz i vërtetë i rehatisë. Mbulesa lehtësisht e lëvizshme në Viscose mund të pastrohet në mënyrë të thatë për lehtësinë tuaj.

Dy zemra, dy rehate

Dyshekët e linjës Magnigel sigurojnë një pushim optimal, edhe kur dy persona flenë së bashku. Me teknologjinë Dual Core, partnerët mund të zgjedhin rehati që i përshtatet më mirë nevojave të tyre.