,

Fiaba 4

Lartësia

10 cm

Mbulesa

AntiSuffocation Viscose

Niveli i rehatisë
169.00229.00
  • Fiaba 4

    Fiaba 4 është krijuar për fazën më delikate të jetës: fëmijërinë. Të gjitha materialet e përdorura, sigurojnë mbështetjen e duhur për zhvillimin dhe rritjen e fëmijëve gjatë natës. Të gjitha në lartësi 10 cm.

    169.00229.00

Materialet më të mira

Në mënyrë që të sigurojë nivelin më të lartë të rehatisë, mbulesa e dyshekut është bërë nga një pëlhurë anti-mbytëse e viskoze që favorizon frymëmarrjen dhe përmban një dizajn të adhurueshëm që përshkruan këmbët e vogla. Shtresat në Elioform dhe Eliosoft dhe mbushja është fibra hipoalergjike dhe e ajrosur ofron sasinë e duhur të qëndrueshmërisë për të mbështetur siç duhet kurrizin e të vegjëlve tuaj.

Teknologji kushtuar fëmijëve

Falë kësaj teknologjie, dysheku do të masazhojë butësisht trupin e fëmijës tuaj gjatë gjithë natës për t’i siguruar atyre një mirëqenie dhe rehati të vazhdueshme. Metoda e prodhimit e paraqitur në këtë dyshek siguron mbështetje të diferencuar në kokë, shpatulla, shpinë, këmbë dhe kavilje, duke ekuilibruar peshën e trupit edhe për të vegjlit.