,

Leonardo Dual 14

Lartësia

35 cm

Mbulesa

Outlast®/ Viscose

Niveli i rehatisë

Mesatarisht i butë/ Super i butë

2,085.005,485.00
  • Leonardo Dual 14

    Leonardo Dual 14 i koleksionit Da Vinci është një edicion elegant dhe i sofistikuar për ata që kërkojnë maksimumin e relaksimit pa asnjë kompromis. Teknologjia Dual Core e bën atë të përsosur për çiftin që dëshiron një komoditet të personalizuar. Një komoditet freskues falë Magnigel Foam për mbështetje të butë në lartësi 35 cm.

    2,085.005,485.00

Gjeniu toskan në shërbim të pjesës tjetër

Teknika më e mirë e lidhur për të siguruar komoditetin e përshtatshëm për çdo lloj trupi dhe nevojën për pushim.

Dy shpirtrat e Leonardos

Mbushja dhe shtresa në Memoform, së bashku me tiparet relaksuese të shtresës në Malva, Magnigel dhe mbështetjen optimale të shtresave në Eliosoft dhe Elioform, sigurojnë një pushim jashtëzakonisht të rehatshëm dhe rigjenerues. Mbulesa e bërë në Outlast® (pëlhurë termo-rregulluese) dhe Viscose nxit djersitjen dhe e mban lëkurën të freskët dhe të thatë.

Bërthamë e dyfishtë për të dy

Dyshekët e linjës Da Vinci sigurojnë një pushim optimal, madje edhe për dy persona që flenë së bashku. Me teknologjinë Dual Core, partnerët mund të zgjedhin komoditetin që i përshtatet më mirë nevojave të tyre.