,

Magni 9

Lartësia

23 cm

Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë

I fortë

543.001,432.00
,

Magni 12

Lartësia

30 cm

Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë

Mesatarisht i butë

726.001,909.00
  • Magni 9

    Magni 9 i linjës Classico vjen nga kombinimi i Memoform, një material që përshtatet në mënyrë të përsosur në formën e trupit dhe Elioform, i cili garanton mbështetjen korrekte të shtyllës kurrizore. Veshja Viscose shton butësinë dhe stilin e dyshekut, të gjitha në lartësi 23 cm.

    543.001,432.00
  • Magni 12

    Magni 12 nga linja Classic vjen nga kombinimi i Memoform, një material që përshtatet në mënyrë të përsosur në formën e trupit, Elioform dhe Eliosoft që garantojnë mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore. Veshja viskoze i shton butesine dyshekut si dhe stilimin e tij,i gjithi ne 30 cm lartesi.

    726.001,909.00

Aty ku fillon një pushim i mirë

Memoform, një material që konturon në mënyrë të përsosur në formën e trupit, shoqërohet me Elioform dhe Eliosoft për një mbështetje të duhur të shtyllës kurrizore. Mbushja e lëmuar e fibrave Super Soft, jep një ndjesi të këndshme dhe relaksim të butë.