Mallow Foam – Magniflex

Mallow Foam

Mallow ka veti anti-inflamatore, qetësuese dhe qetësuese. Cila është arsyeja pse Magniflex ka krijuar një material që do të përmirësonte atë efekt, në thelb duke krijuar një burim të mirëqenies për sistemin nervor. Shtresa me ekstrakte mallow siguron një mbështetje të butë, të rehatshme dhe relaksuese. Përkufizimi përfundimtar i komoditetit në majë të gishtave tuaj.