Magniflex Partner Kombëtar në VNL prezantuar nga ENIT – Agjencia Kombëtare e Turizmit – Magniflex

Magniflex Partner Kombëtar në VNL prezantuar nga ENIT – Agjencia Kombëtare e Turizmit

Magniflex ka mbyllur një marrëveshje të rëndësishme partneriteti dhe tani është një Partner Kombëtar i Ligës së Kombeve të Volejbollit, një konkurs në të cilin 16 ekipet më të mira në botë të grave dhe burrave të botës në volejboll përballen kundër njëri-tjetrit në 248 ndeshje që do të zhvillohen gjatë 34 ditëve Rimini, në një flluskë gjigante që do të sigurojë që atletët të garojnë në siguri totale.

Turneu do të vazhdojë deri më 27 qershor dhe ndeshjet më të rëndësishme do të transmetohen drejtpërdrejt në të gjithë botën në disa kanale televizive.

Kjo ngjarje përfaqëson një partneritet të rëndësishëm në frymën e sportit dhe shëndetit. Në vitet 1980, Magniflex ishte sponsori i Turit Italian të Çiklizmit, “Giro d’Italia”, si për të theksuar lidhjen e ngushtë që ekziston midis pushimit cilësor dhe një jetese të shëndetshme. Edhe sot, një pasion i madh për sportin e shtyn Kompaninë tonë në përpjekjen për të promovuar një kulturë të pushimit të mirë në të gjithë botën.