Lajme nga pjesa tjetër e botës

LAJMET E FUNDIT

June 8, 2021

Magniflex Partner Kombëtar në VNL prezantuar nga ENIT – Agjencia Kombëtare e Turizmit

Magniflex ka mbyllur një marrëveshje të rëndësishme partneriteti dhe tani është një Partner Kombëtar i Ligës së Kombeve të Volejbollit, një konkurs në të cilin 16 ekipet më të mira në botë të grave dhe burrave të botës në volejboll përballen kundër njëri-tjetrit në 248 ndeshje që do të zhvillohen gjatë 34 ditëve Rimini, në një flluskë gjigante që do të sigurojë që atletët të garojnë në siguri totale.

May 20, 2021

TEKNOLOGJIA MAGNIFLEX NE SHFAQJEN ELEKTRONIKE TE KONSUMATORVE 2019

Las Vegas është skena në të cilën Magniflex’s do të shfaqë gurët e saj edhe një herë për të dytin vit radhazi. Në shfaqjen CES nga 8 deri më 11 janar, vizitorët do të kenë një shans për të admiruar të gjitha tiparet MagniSmartech, sistemin inovativ që kombinon shtratin, bazën e krevatit dhe dyshekun dhe garanton rehati totale falë sensorëve të tij, të cilët monitorojnë statistikat e trupit të personit dhe mjedisi, si dhe dritat LED të terapisë kromo dhe baza e shtratit të motorizuar plotësisht të konfigurueshëm.