,

MagniProtect Wave in Memory Antiviral

Lartësia
Mbulesa

MagniProtect

Niveli i rehatisë
,

Cotton Deluxe Standard

Lartësia
Mbulesa

Organic Cotton

Niveli i rehatisë
,

MagniProtect Standard in Memory Antiviral

Lartësia
Mbulesa

MagniProtect

Niveli i rehatisë
,

Baby

Lartësia
Mbulesa
Niveli i rehatisë
,

Cotton Deluxe Maxi

Lartësia
Mbulesa

Organic Cotton

Niveli i rehatisë
,

Classico 12

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

New Magnigel Memoform Standard

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

Virtuoso Mallow Standard

Lartësia
Mbulesa

Viscose Satin

Niveli i rehatisë
,

New Magnigel Deluxe Wave

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

100% Piuma

Lartësia
Mbulesa

100% Pambuk

Niveli i rehatisë
,

Memoform Comfort

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

Classico 15

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

Virtuoso Mallow Max

Lartësia
Mbulesa

Viscose Satin

Niveli i rehatisë
,

Magnigel

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

Magnigel

Lartësia
Mbulesa

Viscose

Niveli i rehatisë
,

Piumino d’oca

Lartësia
Mbulesa

100% Pambuk

Niveli i rehatisë
 • MagniProtect Wave in Memory Antiviral

  Një jastëk me një formë ergonomike, me dy valë dhe asimetrike, model për të mbështetur qafën dhe për të shtrirë tendinat e shpatullave. Rreshtimi ekskluziv MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

 • Cotton Deluxe Standard

  Cotton Deluxe Standard i linjës Toscana, me formën e tij tradicionale, është prodhuar duke përdorur fibra natyrore për të siguruar relaksim maksimal në qafë dhe shpatulla, dhe me një sy të kujdesshëm për mjedisin. Certifikimi GOTS i lëshuar nga Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor është provë se pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë organike dhe të bëra me një respekt të thellë për njeriun dhe mjedisin.

  132.00
 • MagniProtect Standard in Memory Antiviral

  Një jastëk me formë tradicionale me Memoform në brendësi i krijuar për të siguruar rehati maksimale për qafën dhe shpatullat. Rreshtimi ekskluziv MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

 • Baby

  Kujdesi për detajet e produkteve Magniflex, kur bëhet fjalë për të siguruar një përvojë superiore të gjumit, kombinohen në jastëkun Baby, i cili është krijuar për të siguruar ninullën e përsosur për të vegjlit tuaj kur ata flenë. Brendësia në Memoform ofron një ndjesi të këndshme lehtësie dhe mbështetjen e duhur.

  50.00
 • Cotton Deluxe Maxi

  Cotton Deluxe Maxi i linjës Toscana është një jastëk edhe më i gjatë i krijuar për ata që duan të ndihen komod në shtrat gjatë gjithë natës, duke pushuar në kontakt me natyrën. Certifikimi GOTS i lëshuar nga Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor është provë që pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë organike dhe janë bërë me një respekt të thellë për njeriun dhe mjedisin.

 • Classico 12

  Classico 12 i linjës Classico është një jastëk tradicional i mbushur me 100% Memoform që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Falë përbërjes së tij, ajo siguron mbështetje të butë për qafën, shpatullat dhe kokën tuaj gjatë gjithë natës.

  91.00
 • New Magnigel Memoform Standard

  New Magnigel Memoform Deluxe Standard i linjës Magnigel është një jastëk me formë tradicionale që ndërthur mbështetjen e fortë të Memoform në njërën anë me të gjithë freskinë e butë të Magnigel Foam në anën tjetër. Mbulesa Viscose është tepër e butë dhe mund të marrë frymë. Përfundimi elegant blu i shton jastëkut një klas, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

  144.00
 • Virtuoso Mallow Standard

  Virtuoso Mallow Standard i linjës Virtuoso është një jastëk tradicional i zbukuruar me një mbulesë të stilit të lartë Viscose Saten. Mbulesa mallow ofron një ndjesi të jashtëzakonshme të mirëqenies për qafën dhe shpatullat tuaja.

 • New Magnigel Deluxe Wave

  New Magnigel Deluxe Wave e linjës Magnigel është një jastëk me formë ergonomike me valë të dyfishtë asimetrike që mbështet qafën dhe relakson tendinat. Brendësia e bërë nga Magnigel inovative dhe mbulesa Viscose sigurisht që gjithmonë ofrojnë një mbështetje të re. Përfundimi elegant blu i shton jastëkut një klas, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

 • 100% Piuma

  100% Piuma e linjës Piuma është një jastëk tradicional i mbushur me 100% pendë të butë pate dhe pupël që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Falë përbërjes së tij, ajo siguron një mbështetje të butë për qafën, shpatullat dhe kokën tuaj gjatë gjithë natës.

  57.00
 • Memoform Comfort

  Memoform Comfort i linjës Classico është një jastëk me formë tradicionale. Brendësia në Memoform që merr frymë siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për një relaksim në ëndërr.

  83.00
 • Classico 15

  Classico 15 i linjës Classico është një jastëk me formë tradicionale, por me një profil më të gjatë. Brendësia në Memoform siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për një relaksim në ëndërr.

  102.00
 • Virtuoso Mallow Max

  Virtuoso Mallow Maxi i linjës Virtuoso është një jastëk tradicional që është edhe më i gjatë dhe më i rehatshëm se modelet e tjera dhe zbukurohet nga mbulesa Viscose Saten. Mbulesa mallow ofron një ndjesi të jashtëzakonshme të mirëqenies për qafën dhe shpatullat tuaja

  164.00
 • Magnigel

  New Magnigel Deluxe Standard i linjës Magnigel është një jastëk me formë tradicionale. Falë Magnigel inovative dhe mbulesës Viscose, ofron një mbështetje të butë dhe të freskët. Përfundimi elegant blu i shton jastëkut një klas, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

  132.00
 • Magnigel

  Magnigel i linjës Magnigel është një jastëk me formë tradicionale që ndërthur mbështetjen e fortë të Memoform në njërën anë me të gjithë freskinë e butë të Magnigel Foam në anën tjetër. Mbulesa Viscose është tepër e butë. Përfundimi elegant blu i shton jastëkut një klas duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

  93.00
 • Piumino d’oca

  Piumino d’oca i linjës Piuma është një jastëk tradicional i mbushur me pendë të butë pate dhe pupël që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Ai siguron një mbështetje ultra-të butë për qafën, shpatullat dhe kokën gjatë gjithë natës.

  120.00