Ecogreen – Magniflex

Ecogreen

Ecogreen është një material tekno-natyror, fleksibël dhe ortopedik. Kontribuon në përafrimin e saktë të shpatullave, shpinës dhe gjymtyrëve. Përbërja e saj qelizore e bazuar në ujë dhe vajra esencialë nxit kalimin e ajrit dhe e mban dyshekun të freskët dhe të thatë. Nëse do të ishte e mundur, trupi juaj do të ishte i sigurt t’ju falënderonte për ndjesinë e mirëqenies që ju ofron ky material.