Druri – Magniflex

Druri

Përftuar nga një përzierje e rafinuar lëndësh drusore, është një fije e pastër celuloze, ekologjike dhe e shëndetshme. Ajo shquhet për butësinë e saj të këndshme dhe për karakteristikat e saj termoreguluese, të frymëmarrjes dhe kundër aromës.