Fibra Bamboo – Magniflex

Fibra Bamboo

Karakteristikë e jashtëzakonshme e fibrave të bambusë është aftësia e saj për të thithur lagështi. Struktura, në fakt, është e mbuluar tërësisht me mikro çarje që sigurojnë veti të mëdha të ventilimit, duke siguruar kështu një pushim që është gjithmonë i freskët dhe i thatë. Për më tepër, ajo krenohet me një shkëlqim