Gjumi i luksit me 5 yje – Magniflex

FLINI MIRË KUDO QË TË JENI

Asnjëherë mos hiqni dorë nga kënaqësia e gjumit të mirë. Sidomos jashtë shtëpisë. Përvoja e Magniflex është ndërtuar më shumë

Përvoja e Magniflex është ndërtuar rreth gjumit luksoz, pa marrë parasysh se cili është vendi. Sidomos kur u shërben klientëve që kërkojnë kënaqësi maksimale gjatë qëndrimit të tyre larg shtëpisë. Magniflex, në partneritet me hotelet më të mira në botë, është e sigurt se do t’ju qetësojë butësisht kudo, falë teknologjive të aplikuara, materialeve cilësorë, pëlhurave elegante dhe fibrave natyrore.

KOMODITET NË HOTEL

Regale në emër dhe në thelb

Regale nga Magniflex është linja ekskluzive e krijuar posaçërisht për hotelet që e bëjnë elegancën çelësin e tërheqjes së saj dhe rehatimin e filozofisë së saj thelbësore. Me kombinimet e tij unike të mbushjeve dhe rreshtave, Regale u krijua për të kënaqur edhe mysafirët më të kërkuar dhe për t’u ofruar atyre të njëjtën komoditet si shtrati i tyre në shtëpi.

8 mënyra për të fjetur si një Mbret

Linja Regale është e ndarë në 8 kategori dyshekësh prekjet e të cilave vendosin standardin e përsosmërisë: Presidential, Suite, Junior Suite, Superior Deluxe, Superior, Standard Deluxe, Standard Executive dhe Standard. Secili model është i disponueshëm në lartësi, tipare dhe shtresa të ndryshme me trashësi të ndryshme.

Një klub me vendndodhje në të gjithë botën

Magniflex bashkëpunon me disa klube plazhi dhe operatorë turistikë, me të cilët ndan filozofinë se një gjumë i mirë është një nga sekretet për një jetë të lumtur. Nga Ibiza në Dubai, nga Formentera në Sardenjë, rezidenca të panumërta, hotele dhe qendra Ëellness tashmë kanë zgjedhur cilësinë dhe besueshmërinë e një Kompanie që e ka bërë misionin e saj fjetjen luksoze.

Një stil unik dhe i personalizueshëm

Linja në natyrë Magniflex ofron produkte me një stil unik, ku vëmendja ndaj dizajnit dhe materialeve me cilësi të lartë garanton relaksim dhe komoditet absolut, në një përzierje të klasit të parë. Projektuar për tu përshtatur plotësisht me logon e klientit, linja e dyshekut është e disponueshme në madhësi të ndryshme.

Ne eksportojmë
pjesën e bërë në Itali
në 99 vende